mandag 13. januar 2014

OK start på uka på Lille Blå i kveld.

Etter en svinkald tur til innlandet i helga var det godt med en litt mildere tur i hjemlige omgivelser. Selv om det til tider var kaldt nok på lille blåmann i kveld.
Lørdag ble en tur til Søre Børingsfjell i Skøelvdalen. Det var hustrig, kaldt (22 minus) og hardt, så det ble ikke tur helt til topps.Vi snudde på ca 750 meter av det 1040 m høye fjellet. På et bedre føre og litt mildere så det ut for å være et fint skifjell. Absolutt verdt en tur til. Det var greit å skli ned på skara mens det ennå var rest av dagslys.
Arbeidsuka starta med kveldstur på lille blå under litt mere menneskelige forhold. Fint føre enda, men det har vært godt med besøk i helga.Tross det finnes det enda noen fine ukjørte linjer, for den som leter litt.
Vi får se etter andre turmål senere ut i uka.No trenges det litt påfyll fra oven.

Kaldt og blå farger på Hemmingsjorda


Inger på vei opp Søre Børingsfjell

Månen lurer seg fram

Ikke mye pudder å spore i den blå time.
Flott måneskinn natt til søndag
Ukestart og kveldstur til lille blåmann med fin utsikt mot Tromsø

Utsikt mot Buren
2 kommentarer:

  1. Fine bilder fra lille blå!! Når kl ble de tatt? Lukkertid? Vi prøvde på samme bilder mandag 13 på lille blå, men de ble førr mørk og uklar :) Stativ e jo klart obligatorisk :)

    SvarSlett
  2. Vi va vel oppe rundt 7 på kvelden. Bruker bare et litestativ som ligger i sekken eller en stein å sette kameraet på. Ser at jeg hadde ISO 1250, f/4 og lukkertid 1.6

    SvarSlett