søndag 15. mars 2015

Påskestemning på Buren i dag.

Det har vært en merkelig vinter så langt i år.Hver gang det har kommet litt snø, så har stormene stått i kø for å få tak i godsakene. Jeg fikk et par friske kveldsturer på Lille Blåmann i begynnelsen av uka. Godt føre, men friskt og varierende sikt.
I dag  hadde vi Skittentinden som plan A. Det blåste en del på eidet og føyk litt på toppene, så vi gikk over til plan B som var Buren. Det var mye biler både på Kattfjordeidet og nede på parkeringen for Buren. Det er nok mange som har fått med seg den store sola som prydet Yr sine værprognoser. Og sola var fin den. Det var godt og varmt, så jakkene og lua havna fort bak i sekken. Den lille vinden som kom opp fra Ersjfjorden var bare forfriskende. Vi fulgte ikke normalruta opp, men dreide mot Ersjfjorden og gikk rett opp hovedflanken. Det var jo en grei variant og faktisk litt raskere.
Det var påskestemning på toppen med litt trekk og overraskende bra slushføre ned. Jeg synes det er litt tidlig med slushføre, men tar heller det enn harde frosne vaskebrett.
Takker Terje og Håvard for fin tur. Nå er det bare å håpe på påskesnøen.
William, Terje og Håvard nyter sola.

Lite snø der som vinden har stått på.


Klatrehyttas majestetike beliggenhet.

Ersjfjorden

Trivelig med mange fargerike på fjellet i dag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar