søndag 1. mai 2011

Maipudder på Gabrielfjellet 1213 Breivikeidet

 MAIPUDDER


Litt demotivert etter dager med nedbør med feil farve og trøblete luftveier etter mye aktivitet i påska ble det motivasjonstur til Steinskartinden på lørdag. Stor aktivitet  på andre siden av veien med Skittentind rando gjorde at steinskartinden, og langfjellsaksla var relativt uberørt.Med  tunge bein og dårlig pust var Steinskartinden perfekt. Ok snø og bra sikt fra kanten av dalen og ned.
Med bedre vær og skisuget på plass igjen ble det førstegangstur til Gabrielfjellet på søndag.Det ble et meget hyggelig bekjentskap som skal få besøk mange ganger. Flott uproblematisk skifjell med fin  kjøring fra topp til bilen . Store fine flater med fin vinkel og muligheter for brattere alternativ hvis man merker seg hvor man kommer ut i de fine rennene fra ryggen.
Den helt store overaskelsen i dag var den flotte tørre snøen. Det virket hardt i starten av stigningen, men 1cm tørrsnø ble til 5cm, så 10 cm og gliset gikk fra øre til øre. Delvis skyet og litt disig på vei opp, men etter matpause og avslapping på toppen ble det oppklarning og full sol.
Perfekt 1. maifeiring.


Inger på motivasjonstur til Steinskartinden

Roar på vei opp til Gabrielfjellet

Forfatteren oppe på ryggen


Utsikt fra toppen


Disig og lavt skydekke når vi ankom toppen

Humøret var stigende etter hvert som sola presset seg fram
Inger koser seg i tørr snø
Ingen klager fra Roar heller

Ingen grunn til å haste mot sommer


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar