onsdag 25. mai 2011

Skivær for viderekommende på Steinskartinden i kveld.

Lovende godt oppmøte på Eide handel for topptur i ettermiddag.Mørke tunge skyer lå og lurte i Kaldfjorden og noen dråper i lufta.Etter litt mat og kaffe ble det bestemt å kjøre opp på Kattfjordeidet og se været ann.Litt gråvær og regn underveis forårsaket en mental gruppekolaps.Av 6 ivrige toppturentustiaster var det bare en snekker og en bilselger som sto forvirret og forskremt igjen på Kattfjordeidet. Begge like enige om at litt dugg på frontruta ikke kunne ødelegge en fantastisk maikveld.
Med topphua og goretexen på ble det jo reint så fint opp mot toppen. Så vidt noen dråper i lufta som etter hvert gikk over til snø. Føret ned var upåklagelig. 3-5 cm slush på hardt underlag. Litt nysnø i natt så er det perfekt

Litt lyng under skia er bare bra.

Grått og friskt på toppen
.

5 kommentarer:

 1. Aksel var super i går og sansynligvis enda bedre i morgen så da er vi der igjen:)

  SvarSlett
 2. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

  SvarSlett
 3. Ja det er bare å utnytte tida nå

  SvarSlett
 4. Det går rykte om deltagere på gårsdagens piknik på steinskartinden ble plaget med mugg i klean, trutna ski og sydvest sveis ved retur til bilen?????

  SvarSlett
 5. Det må nok være ondsinnede rykter som er satt ut. Eneste fukt i klean va en dasj OLd Spice og sveisen var sterkt prega av høy fart i ulendt terreng.

  SvarSlett